Blog

Nem lesz ez egy hosszú blogbejegyzés, mivel folytatódott a Mazda MX-5 bajnokság: az időmérőn a legjobb körömben feltartottak (azzal a körrel szerintem meglett volna a második hely), így végül az 5.-ik pozícióból indultam.

A YouTube oldalamra (az őskorban) a rally videókon kívül tettem fel "home made" felvételeket is, amin éppen szimulátorozok, és ennek a hagyománynak a legújabb eleme készült el nemrég: csak hogy megmaradjon, hogyan is terelgettem körbe a suzukai pályán a Cupra Leon Competizión RaceRoom WTCR versenyautót.

Ennek a hírnek nem nagyon örültem, amikor kiderült: a 2023-as tavaszi szezonban jegeljük a WTCR versenyautókat, és átülünk egy teljesen másba: a hátsó kerekes Mazda MX-5-re esett a szervezők választása.

A spa-i versenyt követően, elkezdtem készülni a következő, macaui fordulóra, amikor is furcsa dolgokra lettem figyelmes: valami nem volt az igazi, "zavar keletkezett a Mátrixban", ugyanis az új kormányom nem maradt a helyén, illetve maga az asztal is elkezdett mozogni.

Igen, a hír igaz, a mai nappal (mondjuk 1 nappal azután, hogy feltettem a Facebook Marketplace-re) elváltak útjaink a 2020-ben vásárolt (majd 2021-ben az anyacég által cserélt) Logitech G920-ammal.