[Esports WTCR 2023] Grid list round 2 - Additional Server A

2023.02.08

Újabb fordulójához érkezett a RaceRoom Esports WTCR 2023-as szezonja, a második versenyt Belgiumban, a tradicionális Spa-Francorchamps-ban tartották.

Jópár ismerős név - Nagy Balázs, Gera András, Faragó Imre - mellett kezdődött el az időmérő, ahol 0.037 ezred lemaradással, a második helyről vártam a rajtlámpák kialvását: az elrugaszkodás jól sikerült, viszont picit elfékeztem magam, így visszaestem harmadiknak, majd az Eau Rouge utáni egyenesben sikerült vissza kapaszkodnom a második helyre.

A további körök egyikén hibáztam, így visszaestem ismét harmadiknak, a rendkívül szigorú beállítások mellett pedig - az egyik kanyar levágása miatt kaptam büntetést - jelentős hátrányba kerültem, így az első 25 percet követően a dobogó legalsó fokán értem célba.

A második versenyem viszont nem alakult jól: a rajt után feljöttem ugyan ötödiknek, viszont egy lecsúszás miatt akkora büntetésben részesültem, hogy félre kellett állnom, így elment mellettem a mezőny fele... (ha ezt nem teszem meg, ki lettem volna zárva)

Ezután ismét rám járt a rúd: bármit csináltam - próbáltam előzni az Eau Rouge-ban, leszorítottak a fűre, vagy mikor beszúrtam az előttem haladó mellé, majd le lettem terelve a pályáról - a játék nekem osztott büntetést, így nem tudtam mit tenni, be kellett érnem a kilencedik hellyel.

A következő forduló Macau, ami elég embert próbálónak ígérkezik.

U.I: az új kormány jónak bizonyult, viszont sok-sok kilométer kell még hozzá, hogy igazán összeszokjunk.